Ontharing

Tegenwoordig willen steeds meer mensen beharing verwijderd hebben. Dat beharing ongewenst is, is afhankelijk van een aantal factoren. Het is doorgaans zo dat mannen en vrouwen verschillende opvattingen hebben over het ontharen. Vrouwen vinden een gladde, onthaarde huid vaak erg prettig.

Daarnaast speelt de locatie van de beharing ook een rol of het al dan niet ongewenst is. Steeds meer mannen vinden beharing op de rug, schouders en borst storend. Vrouwen houden beharing in de oksels, bikinilijn en benen regelmatig bij met het scheermes. Beharing op de armen wordt als minder storend ervaren.

Als een man een beetje rug- en/of borstbeharing heeft, wordt dat meestal niet als vervelend ervaren, maar als het aantal haren meer is, dan vaak wel. Ook als de kleur van de beharing donker is, kan dat ook storend zijn. Dit geldt ook voor vrouwen. Als de beharing op de benen of op andere plekken minder omvangrijk is en ook licht van kleur, storen vrouwen zich minder snel hieraan, dan wanneer er sprake is van dikke en donkere beharing.

Door het harsen, scheren en/of epileren, kunnen er ingegroeide haren, ontstekingen of irritaties ontstaan. Laat u daarom professioneel bijstaan.

WENKBRAUW / BOVENLIP/KIN

€ 9

OKSEL /BIKINILIJN

€15

ONDER/BOVENBENEN

€25

VOLLEDIGE BENEN

€ 30

WANGEN

€10

VOLLEDIG GELAAT

€27.5

VOLLEDIG GELAAT UITGEBREID

€32.5

BIKINI VOLLEDIG

€30

RUG ( MANNEN )

€35

BORST ( MANNEN )

€30