Gelaatsverzorging

Een dagelijks aangepaste thuisverzorging van ons gelaat is uiterst belangrijk. Spijtig genoeg vinden we hiervoor niet altijd de tijd en ook hebben we thuis niet dezelfde mogelijkheden als in een schoonheidssalon. Van begin tot einde wordt u ondergedompeld in de kalmte en de sereniteit.

Onze gelaatsverzorgingen zijn excl ontharingen, onze ontharingen van het gelaat bij gelaatsverzorgingen zijn 5€ per zone. Zones zijn: wenkbrauwen, bovenlip, kin & wangen

Kwaliteitsproducten

Bij excliesa werken we uitsluitend met kwaliteitsvolle producten zoals zachte reinigingsmelk en zuiverend bloesemwater.

Warm compres

Losmaken van spieren gelaat, hals en nek.

Massage

relaxerende massage op basis van essentiële oliën

Gezichtsmasker

Het masker heeft een unieke samenstelling, op basis van planten en essentiële oliën en wordt op maat gemengd aangepast aan uw huid.

Wat mag je verwachten?

We beginnen met het losmaken van de onzuiverheden van de huid en het soepel maken van de huidtrekken van het gelaat, met een zeer zachter reinigingsmelk. Daarna wordt de huid ontgift en om de spanningen van de stress weg te nemen, masseren we met een zuiverend bloesemwater.

Om een zuivere huid zonder zorgen te bekomen gaan we verder met een zachte dieptereiniging van de huid op basis van groene klei. De warme damp van de vapozone zorgt voor een totale ontspanning van de huid en met een heerlijk geurig warm compres maken we de spieren van gelaat, hals en nek los.

Na het zuiverende deel van de verzorging komt nu het zachte, verzorgende deel met de relaxerende massage op basis van essentiële oliën. In een klimaat van vertrouwen en respect volgen de massagebewegingen elkaar op, zoals in een dans en steeds intensiever, om de spanningen weg te masseren.

Na dit moment is de huid klaar om het masker te ontvangen. Het masker heeft een unieke samenstelling, op basis van planten en essentiële oliën en wordt op maat gemengd aangepast aan uw huid.

Om dit wellness moment af te ronden, tonifiëren we de huid en uw zintuigen met bloesemwater en verlengen we het weldadig effect van de verzorging door het aanbrengen van een lichte gezichtscrème.

VOEDENDE GELAATSVERZORGING ELK HUIDTYPE

reiniging, peeling, verwijderen comedonen, massage & voedend masker

€ 50

60 min

ZUIVERENDE GELAATSVERZORGING ACNE HUID

reiniging, zuiverende peeling, verwijderen comedonen & kleimasker

€ 55

60 min

ANTI AGE VERZORGING DROGERE, GEDESHYDRATEERDE EN VERMOEIDE HUID

reiniging, peeling, verwijderen comedonen, massage, masker met Anti Age serum aanbrengen verzorgingscreme met Anti age werking

€ 60

60 min

ZEN ARRAGEMENT GELAATSVERZORGING + PEDICURE

€83

1U15